marți, 1 martie 2011

noI

Acum sa trecem la ultima mandra, dar nu si cea din urma. A treia prietena, care si-a spus punctul de vedere cu privire la uimitoarea viata pe care o traiesc barbatii si femeile, fie ca amici, prieteni, amanti, iubiti, logodnici, sot si sotie. Ea este de parere ca o femeie poate trai la fel de bine si cu un barbat langa ea, dar si fara unul. Putem fi la fel de independente, puternice si cu putere de decizie cum se considera fiecare barbat. Putem rezolva lucruri la fel de bine ca si ei, ba chiar mai bine. Spre exemplu: s-a stricat o lustra la ei in casa, iar barbatelul s-a chinuit sa rezolve problema, sa lucreze la fire, la bec si la montarea lustrei. Uimitor! Nu a reusit. Ei i-a trebuit doar o secunda de neatentie, pentru a rezolva mica problema. A dat cu mana din greseala peste aceea lustra si...spoof, fata de caine, s-a aprins becul si de atunci nu s-a mai stricat. Noi rezolvam problemele si din pura neatentie.
Eu am intrebat-o: "cu satisfacerea sexuala cum ramane?". Cat puteti sta fara sa simtiti o caldura langa voi, o greutate peste voi sau ceva care sa va patrunda pana in adancul sufletului? ; "cu satisfacerea sufleteasca cum ramane?" Cat puteti sta fara sa simtiti un alt suflu langa voi, o inima care sa bata langa a voastra sau un trup care sa se muleze pe al vostru?
Am ajuns la concluzia ca nu putem sta fara voi, dar ca nu ne trebuie intotdeauna ajutorul vostru.
Suntem facuti sa traim impreuna si sa incercam sa convietuim, sa incercam sa ne suportam, "to have and to hold, for better or for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, until death do us part".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu